17 dec 2012
december 17, 2012

Straling Is Overal

0 reacties

Stralingsbescherming is Nodig!

Gezondheid en vitaliteit is voor iedereen van belang. Volgens vele onderzoeken kan niet-ioniserende straling (hierna: straling) van bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een UMTS-zendmast een grote rol spelen bij klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en stress. Floww® Health Technology zet die schadelijke straling om in een lichaamsvriendelijk veld. Zelfs mensen die nog geen klachten ervaren van straling zeggen baat te hebben bij Floww® producten. Zij voelen zich vooral rustiger en energieker.

Floww principe: Straling niet Bestrijden, maar Gebruiken voor Vitaliteit. De Floww® Health Technology bestrijdt niet de straling, maar zet de schadelijke straling om in een Floww Veld, een veld van natuurlijke biologische frequenties. Deze frequenties die van nature aanwezig zijn in de mens, dier en de natuur hebben als doel cellen goed te laten functioneren. Het principe is vergelijkbaar met radiogolven die worden omgezet in geluid.

Floww® Stralingsanalyse Personen. Hoe wordt er gemeten?
Stralingsbelasting wordt radiësthetisch gemeten door Floww International met een testset die bestaat uit 25 ampullen. Daarmee kan je analyseren met welke stralingsvormen de persoon belast is en hoe hoog de waardes zijn. Hierdoor kom je er ook achter voor welke stralingsvorm je sensitiever bent.

Door wie wordt er gemeten?
• Floww International
• of u kiest voor een Arts of een gecertificeerd Floww® Therapeut. Ik ben een gecertificeerd Floww® Stralingsdeskundige behandelaar.

Voor meer informatie:
Irene Jonkers tel. 0595 42 45 81 of 03 811 68 572

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *