Lezingen en Workshops

De Wereldziel

Er bestaat een mysterieuze en heilzame kracht in het universum die de orde in de wereld handhaaft. Alle spirituele zoekers drinken uit deze bron, de bron van leven en liefde. We zijn allemaal bezig met dezelfde zoektocht naar waarheid en licht. Het zoeken naar wijsheid verenigt alle mensen die op zoek zijn naar een nobel levensideaal.

De weg

images-10– Herkennen wij onze eigen weg?
– Luisteren wij naar onze innerlijke stem?
– Volgen we haar ook?

Tijdens mijn consulten en in mijn workshops en lezingen ondersteun ik je bij het ontdekken en leren gebruiken van je eigen kracht.


Lezingen

IMG_2149Mijn lezingen gaan altijd over het herstel van de verbinding met onze Oerbron en het allehoogste Licht. Ik tune daarbij in op actuele thema’s, die ik in een groter verband plaats. Zo combineer ik mijn kennis met mijn levenservaring. Het zijn geen statische lezingen, elke lezing is anders afhankelijk van de omstandigheden. Mijn doel is om hiermee in een kortere tijd een groter publiek te bereiken.

Op aanvraag geef ik de volgende lezingen:
De kracht van gezonde overtuigingen
Een nieuw begin in deze woelige tijd

Workshops

8434973-bevolking-van-aarde-mensen-ontmoeten-in-een-cirkel-van-de-wereld-op-een-wereld-bol-oostelijk-halfronElke workshop heeft een eigen thema. Ongeacht het thema gaat het ook altijd om het herstel van de verbinding met onze Oerbron en het allerhoogste Licht. Van daar uit kunnen we onze eigen bijdrage leveren aan de wereld waarin we leven. Tijdens de workshop zien en herkennen we elkaars kracht en kwaliteiten. Er ontstaat een groepsenergie die sterker is dat de som van ons allen samen. Dat betekent dat we kracht putten uit een collectief veld dat groter is. Daarin herkennen wij elkaar en zo wordt iedereen individueel ondersteunt door de kracht van de groep.

Op dit moment geef ik de volgende workshops:
Leven vanuit je Hoger Zelf
De mens aan het begin van een nieuw tijdperk

Website

Jin Shin-bloemOp deze website kun je veel lezen over mijzelf, mijn werkwijze, mijn achtergrond en mijn kijk op de wereld. Ga maar grasduinen. Als er iets is dat je aanspreekt, nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen voor een gesprek. Afhankelijk van de vraag is het mogelijk om nieuwe lezingen en workshops te ontwikkelen.


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.