Praktijk

 Werkvormen

In 2011 heb ik mijn werk in de praktijk uitgebreid met nieuwe werkvormen en vaardigheden. Deze werkvormen zijn allemaal gebaseerd op nieuwe ontwikkelingen in de kwantumbiofysica en in de biologie van onze overtuigingen op cel- en op DNA-niveau. De methodes zijn verschillend, maar dienen hetzelfde doel, nl. het corrigeren van verstoringen die in het lichaam én in de energievelden daar om heen zijn ontstaan.
Aan het begin van een sessie bepalen we met behulp van spiertesten welke methode de prioriteit heeft voor het beste resultaat. Spiertesten werken op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ik maak gebruik van mijn intuïtie, kennis, wijsheid en levenservaring om waar mogelijk lichaam, ziel en geest te helen.

Kinesiologie – Spiertesten Letterlijk betekent kinesiologie de ‘leer van de bewegingen’ van het lichaam.  Binnen de kinesiologie staat de spiertest centraal. Je kunt het beschouwen als ‘praten met je lichaam’. Het lichaam draagt naast alle herinneringen ook alle wijsheid in zich. Dit gaat voorbij het verstand.
Door zachte druk op een spier uit te oefenen en te voelen hoe deze reageert, wordt in beeld gebracht waar blokkades en onbalansen het welzijn verstoren. Ik werk dus als een “tolk”, die gebruik maakt van het lichaamsbewustzijn van de client, om zo het verhaal dat onder de klachten ligt zichtbaar te maken.

Een Astrologisch consult: Aan de hand van jouw horoscoop bespreken we de volgende aspecten:
* Wat vertelt jouw geboortetijdstip over jou?
* Wat is jouw levensles?
* Wat zijn jouw talenten?
* Wat is de opdracht van jouw ziel?
* Hoe ziet het kosmische plan er voor jou uit.

Magnified Healing is een zeer oud healingsysteem dat eerder alleen door de meesters van de Witte Broederschap gebruikt kon worden. In 1992 is Magnified Healing door Kwan Yin geintroduceerd op Aarde. Het is nu de tijd voor verandering en Magnified Healing ondersteunt het transformatieproces. Het is een healingsysteem afkomstig uit de 5e dimensie en is afkomstig van de hoogste Bron. Hierdoor is Magnified Healing een heel krachtig systeem. De kenmerken van Magnified Healing zijn; gesproken tekst, bewegingen en ademhalingen. De client is hierdoor op verschillende bewustzijnsniveaus betrokken bij de healingen. Dit werkt ondersteunend in het proces. De behandelingen zijn kort en zeer effectief.

De NES-Health Provision Scan maakt in 15 seconden een complete scan van het ‘Human Body Field’. Dit is het informatie en energieveld, dat alle processen in je lichaam aanstuurt, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. De ‘scan’ laat de energetische verstoringen zien, dus waar je energie verliest. Dat kunnen blokkades in de energiebanen, emoties, overtuigingen, toxines of voeding zijn. Dit kan worden behandeld met de NES Infoceutical druppels en/of met de miHealth.

De miHealth is een apparaat dat de natuurlijke optimale staat van het lichaam herstelt door balans te creëren tussen de informatie- en energievelden van het lichaam. Omdat de miHealth optimaal welzijn stimuleert kan het lichaam zelf zijn optimale staat van gezondheid behouden. Ook de miHealth corrigeert blokkades  op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

PSYCH-K is een snelle en effectieve methode om overtuigingen om te vormen. Met behulp van PSYCH-K kunnen de onderbewuste, belemmerende overtuigingen definitief worden omgevormd. Dit gebeurt in processen, die ‘balances’ heten, waarbij je een voor jou belangrijke, positief geformuleerde overtuiging installeert en de negatieve belemmerende overtuiging loslaat. ‘Balances’ leiden tot een situatie waarbij de linker- en rechterhersenhelften in balans zijn: gevoel en ratio zijn in evenwicht. In PSYCH-K wordt dit een toestand van ‘Whole brain’ genoemd. Voor het opsporen van en corrigeren van de belemmerende overtuigingen gebruik ik de spiertesten.

Een Reconnective Healing sessie brengt energie, licht en informatie. Er vindt genezing plaats op een geheel unieke manier. Waarbij de ik als katalysator werk, iemand die de de energie doorgeeft maar niet stuurt. Reconnective Healing® geeft vaak meer vertrouwen (kracht), herstel van fysieke balans, vergroting van intuïtie, verruiming van grenzen (je plaats op de aarde), loslaten van eigen angsten, helderheid in gevoelszaken, een diepe ervaring van rust.

De Reconnection zet je op je levenspad en/of geeft hierin een versnelling. Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk, dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo met het hele universum te verbinden. Tijdens een Persoonlijke Reconnectie worden de lijnen verbonden met onszelf, elkaar, de aarde, het universum.

Spagyriek vormt een brug tussen Klassieke Homeopathie en moderne plantengeneeskunde en onderscheidt zich door bijzondere kenmerken. De inzet van de Spagyriek is naar keuze op: – fysiek niveau – energetisch niveau – spiritueel niveau of een combinatie van deze.
De sturing gebeurt uit de keuze van de middelen, onderlinge verhouding en mate van dosering. Spagyriek kan beschouwd worden als een vorm van bio-resonantie. De gebruikte kruiden zijn van streng gecontroleerde biologische teelt. Welke spagyrisch middel op dit moment op jou van toepassing is wordt bepaald door spiertesten en de test-sets.

 

 

 


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.