Magnified Healing® in de praktijk

Wat kan Magnified Healing voor jezelf en anderen doen?

Magnified Healing is een zeer snelle, krachtige manier om te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus en helpt je om blokkades los te laten. Een Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie en verbindt je met je hart, de Aarde en het Goddelijke. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Magnified Healing en je kunt het ook gebruiken om op afstand healing te brengen aan mensen, situaties en de Aarde.
Een incidentele behandeling kan direct verlichting brengen en in het geval van regelmatige behandeling kunnen oude blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote kracht van Magnified Healing ligt in de eenvoud, kracht en liefdevolle aanpak. 

De Magnified Healing workshop 1e Fase bereid je voor om de nieuwe hogere trillingen van Licht en Liefde te ontvangen e er mee te gaan werken.

Wat is het verschil tussen Magnified Healing en Reiki?

Reiki en Magnified Healing zijn beide trillingsenergie healingsystemen. Reiki is een gekanaliseerde energie en wordt in het lichaam van de ontvanger binnen geleid. Het lichaam neemt de energie op en gebruikt deze op het niveau waarop de ontvanger het kan accepteren.
Magnified Healing daarentegen is een healing energie van de vijfde dimensie – gericht op het hart. Met Magnified Healing creëer je de energie samen met de Bron, je wordt de energie. Je bent medeschepper. Deze energie van van de ene hand naar de andere door het lichaam van de cliënt, waardoor alle disharmonieuze energieën en onevenwichtigheden direct worden vrijgelaten.

 

 

 

 

 


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.