Overzelf-Lichaam

Het Overzelf-Lichaam is een hoger Lichtlichaam

Dit lichaam ‘overkoepelt’ de fysieke mensheid. Het Overzelf is zonder einde en bestond al vóór de incarnatie. Dit betekent dat we, voordat wij op aarde kwamen, verbonden waren met een groter universeel bewustzijn. Door de ‘val’ in de dualiteit zijn wij dit vergeten. Wij staan op het punt om terug te keren naar dit universele bewustzijn van Licht, Liefde, Mededogen en Vrede. Ons Overzelf-Lichaam wil ontwaken.

Daarvoor is het belangrijk dat alle 7 chakra’s in harmonie met elkaar werken en volledig afgestemd zijn op het 8ste chakra. Dit is de verbinding tussen het fysieke lichaam en het Overzelf-Lichaam. Het is de vlam boven je hoofd, die altijd in verbinding staat met een groter spiritueel veld, met de Shekinah, de vrouwelijke natuur van de schepping, de Heilige Moeder. Het is het geschenk van de Heilige Geest, de duif, die van boven komt.

Het Overzelf-Lichaam van Licht is je ware Ik Ben identiteit. Als het een gewoonte wordt om vanuit dit perspectief te leven ben je geen marionet meer, maar een speler in je eigen leven, terwijl je in je eigen centrum staat. Dan sta je in je eigen kracht.

De nieuwe mensheid wordt geboren als het 7e niveau zich opent voor het 8ste niveau. De persoonlijkheid wordt dan ondergeschikt aan de ziel en de geest wordt dienstbaar aan de wereld en aan het grote kosmische plan. Dit is het begin van de 8ste dag van de schepping. Een nieuw tijdperk begint.

Dr. J.J. Hurtak Ph.D Ph.D heeft samen met zijn vrouw Desiree Hurtak Ph.H  The Awakening of the Overself geschreven.
J.J. Hurtak is ook de schrijver van The Keys of Enoch®, Het Boek van Kennis®.

Voor meer informatie: keysofenoch.com


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.