Reconnection® en Reconnective Healing®

The Reconnection en Reconnective Healing

Dr. Eric Pearl (VS) is de persoon bij wie The Reconnection® ontstond. Op een maandag in 1993 maakten de klanten van deze succesvolle chiropractor in LA één voor één melding van het feit dat ze zijn handen konden voelen zonder dat hij ze aanraakte. Ook zeiden een aantal patiënten dat ze het gevoel hadden dat er meerdere mensen in de kamer aanwezig waren.
Het weekend ervoor had Eric een reading gehad van een Joodse vrouw. Aan het einde van de reading zei de vrouw: ‘Ik doe hele speciale sessies waarbij ik Axiatonale lijnen gebruik. Het verbindt de meridiaanlijnen van het lichaam met de rasterlijnen van de planeet, die ons verbinden met de sterren en andere planeten.’ Hij kon er over lezen in Het Boek van Kennis: The Keys of Enoch, de Sleutels van Enoch®. Toen Eric de prijs van deze sessies vroeg, was de beslissing in minder dan een seconde gemaakt: 333 dollar. Hij bedankte hartelijk. Toch liet het hem niet los. Op de terugweg naar zijn praktijk liep Eric een boekwinkel binnen om even ‘snel’ hoofdstuk 3.1.7 te lezen van De Sleutels van Enoch®, waarin volgens de vrouw het werk met de Axiatonale lijnen beschreven stond. Hij begreep al snel dat dit niet een boek was ‘dat je even lekker snel las’. Maar hij had genoeg gezien. Dit zou hem niet meer loslaten. Tegen beter weten in boekte Eric ook de twee sessies voor 333 dollar. Hoewel hij niet kon navertellen of verklaren wat daar gebeurde, was hij daarna niet meer dezelfde. Zijn sessies veranderden en hadden enorm opzienbarende resultaten. De Healing-frequenties bleken overdraagbaar. Sindsdien reist Eric de wereld rond om het licht en de informatie van Reconnective Healing® en De Reconnection® te verspreiden. Door mijn jarenlange studie van De Sleutels van Enoch®, ben ik op een diep niveau verbonden met deze kennis. Ik heb Level I, II en III van Reconnective Healing en The Reconnection voltooid en ben een erkend Practitioner.

Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.