Privacy en cookies

Privacy beleid Irene Jonkers coach en trainer

Ik ben ervan bewust dat u vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens ik verzamel als u mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee uw gebruikservaring verbeter. Zo snapt u precies hoe ik werk. Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Irene Jonkers coach en trainer. U dient zich ervan bewust te zijn dat Irene Jonkers coach en trainer niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Irene Jonkers coach en trainer respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Mijn gebruik van verzamelde gegevens. Gebruik van mijn diensten.

Wanneer u zich aanmeldt voor een consult of workshop, vraag ik u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde systemen van Irene Jonkers coach en trainer of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. Ik verzamel of gebruik dus geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor heb verkregen. De informatie wordt dus niet met derden gedeeld.

 

Keuzes voor persoonsgegevens

Persoonsgegevens kunnen zijn: voornaam, achternaam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer (nodig om mijn diensten uit te kunnen voeren), adresgegevens (nodig voor inschrijving en facturatie), geboorteplaats, geboortedatum. Voorts verwerk ik persoonsgegevens voor zover ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals ten behoeve van belastingaangifte. De gegevens van het boekhoudsysteem worden wettelijk verplicht gedurende 7 jaar bewaard. Ik bied alle cliënten, en bezoekers van mijn website de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan mij is verstrekt.

 

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde systemen van Irene Jonkers coach en trainer of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. De gegevens over cliënten op papier, worden na afsluiting van een traject, circa eenmaal per drie jaar, vernietigd. Ten behoeve van de beveiliging van de interne netwerkgegevens wordt een Firewall gebruikt. Er worden geen externe netwerkgegevens bewaard. Wanneer zich ondanks deze maatregelen toch problemen zouden voordoen geldt er een samenwerking met een deskundig automatiseringsbedrijf, dat altijd inzage kan geven in hetgeen er gebeurd is inzake gegevensuitwisseling gedurende de afgelopen periode, mocht daarvan sprake zijn. Wanneer er sprake is van een datalek zal dat in overleg met dit automatiseringsbedrijf worden gemeld bij de daartoe aangewezen instantie. Vanwege het vertrouwelijke karakter van mijn dienstverlening (zowel consulten als workshops), worden er geen gegevens verstrekt aan werkgevers of opdrachtgevers. Wanneer gevraagd wordt om rapportage, dan zal er eerst contact worden opgenomen met de cliënt, over de vraag of en zo ja, welke gegevens kunnen worden verstrekt.

 

Deze website en cookies

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Ik verzamel gegevens om zo een beter inzicht te krijgen in mijn cliënten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen. Deze website maakt gebruik van technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief en andere communicatie

Onderaan iedere mailing van een nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kunt u contact met mij opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 

Vragen en feedback

Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacy beleid voldoe. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met mij opnemen.

 

Irene Jonkers coach en trainer


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.