Christina von Dreien

Christina von Dreien komt uit het Zwitserse Toggenburg en werd met een sterk verruimd bewustzijn en multidimensionale gaven geboren. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers, die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.

Van jongs af aan geeft ze blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige tijd en verbaast ze jong en oud met haar holistische wijsheid, vertrouwen in de hogere wereld en innerlijke rust. Ze lijkt totaal niet verbaasd te zijn over alle ontwikkelingen en problemen in de wereld. Net als Albert Einstein zegt ze: ‘Je kunt de oplossing voor een probleem nooit op hetzelfde frequentieniveau vinden als waarop het probleem is ontstaan. Je kunt problemen alleen met een hogere frequentie of trilling oplossen.’

Je hoeft niet altijd een reden te hebben om gelukkig te zijn. Je kunt het gewoon zijn.

Ze laat ons zien hoe we de kracht van ons bewustzijn en de kracht van onvoorwaardelijke liefde kunnen gebruiken om op een helende en constructieve manier een nieuwe vorm te geven aan ons individuele leven en het leven van de mensheid als geheel.

Ieder mens is een goddelijk licht.

De meeste mensen zijn dat vergeten Daardoor wordt het licht bij veel mensen nog overschaduwd door onwetendheid en negativiteit. Ze zijn nog niet verbonden met het grotere geheel. Maar toch is het licht in ons van begin af aan in ons aanwezig, bij iedereen. Ieder mens heeft toegang tot het licht.’

We Are Peace

Het is een groot verlangen van Christina zich voor meer vrede op de wereld en voor de wereld in te zetten. Op basis hiervan geeft zij de impuls ‘We Are Peace’ samengesteld – een aanzet voor alle mensen om hun eigen trilling en daarmee ook de wereldwijde trilling baar een nieuw level te verheffen. Aan de hand van 24 eenvoudige positieve affirmaties word je geïnspireerd je hart te leven en daarmee het vuur van de liefde dat je in je hebt te laten ontbranden, wat vandaag de dag noodzakelijker is dan ooit tevoren.

Christina heeft meerdere boeken geschreven en geeft regelmatig online seminars en Live Events.
Voor meer informatie kijk op www.christinavondreien.ch

 

 

 


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.