Magnified Healing®

Wat is Magnified Healing®

Magnified HealingIn deze tijd van belangrijke aardse en kosmische energieverschuivingen heeft de mensheid nu de kans om een ​​scheppingsbewustzijn binnen te gaan. En terwijl Planeet Aarde haar mutatie in een lichaam van Licht nadert, begint de mensheid ook met haar mutatie naar hogere vibratiedimensies. Om onze klim naar Eenheid te volbrengen, is het belangrijk dat we onszelf helen op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, etherisch, spiritueel.

Kwan YinMagnified Healing

De naam Kwan Yin betekent: Zij-Die-Gehoor-Geeft-aan-de-Smeekbede-van-de-Wereld.
Kwan Yin is ook bekend als Tara en is de Godin van Genade, Compassie en Vergeving. In werkelijkheid is Zij niet alleen een Godin; Zij is een Bodhisattva (verlicht wezen). Haar speciale Goddelijke Kwaliteit is Genade. Ze leidt de Vlam van Genade en Compassie.
“Genade betekent dat er meer bijstand wordt gegeven door liefde dan door verworven verdienste”. Haar dienst aan de mensheid is Genade en Healing. Kwan Yin vormt samen met Moeder Maria en Isis een drie-eenheid van Godinnen die leiding geven aan de healingsactiviteit aan de mensheid van de aarde..

Magnified HealingMagnified Healing

is een warm, liefdevol systeem, dat door Kwan Yin naar de Aarde is gebracht. Het is een energie die de mensheid vanuit de Bron voedt en verbindt met krachtige Lichtenergieën. Het werkt met de 5e dimensie tot het kosmische niveau. Het is een zachte liefdevolle energie, die de mensheid, de aarde etc. heelt.
Karma Healingen en DNA Healingen zijn belangrijke onderdelen van dit Ascencie healingsysteem.

Magnified HealingMagnified Healing® brengt een constante stroom van energie tot stand van je hart naar de Bron, het Al Dat Is, de Oneindige Geest, GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM, door alle spirituele centra, tot aan de diamant in het centrum van de aarde . De verbinding maakt een spiraal en brengt een diepe staat van genade voort uit de Bron, en legt de basis voor het Ascentieproces.

Magnified Healing workshop

“Vele vormen van genezing zijn “genezer gericht”, wat betekent dat de zoeker naar een arts, priester, tempel, sjamaan of een andere plaats moet gaan om genezing te ontvangen”. * Bij de meeste vibrerende genezingsmethoden wordt de genezing gekanaliseerd en geleid door de genezer. In Magnified Healing® creëert de beoefenaar de energie met GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM en wordt Magnified Healing. Het is een totale empowerment.

Op dit moment zijn er meer dan 144.000 ingewijden van deze krachtige en universele methode in 95 landen en alle 50 staten in de VS.

Magnified HealingBen je op het pad van Ascentie? Ben je bereid jezelf, anderen en de aarde voor te bereiden om de nieuwe hogere vibraties van pure Liefde, Licht en Vrijheid in te luiden?
Als je antwoord op bovenstaande vragen “ja” is, dan is Magnified Healing iets voor jou.

 

 

NB: De Magnified Healing  techniek is niet bedoeld om een diagnose te stellen of om iets voor te schrijven. De techniek kan op geen enkele manier beschouwd worden als een plaatsvervanger voor je eigen innerlijke gids of voor een consult bij een professionele gezondheidsdeskundige.

Lees meer..


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.