Workshop – De mens aan het begin van een nieuw tijdperk

Zonnestelsel

images-4Ons gehele zonnestelsel gaat momenteel door gigantische energetische veranderingen heen.
Wij worden daarbij onvoorwaardelijk ondersteund door engelen- en Heren van Licht uit de galactische werelden. Zij verzekeren ons, dat de transformatie naar de nieuwe ‘Gouden Tijd’,  in vrede en in veiligheid zal verlopen. Wij zijn op weg naar een wereld van Liefde, Licht, Vrede en Vreugde. Op weg naar de geboorte van een nieuw bewustzijn van de mensheid.

Circulair Bewustzijn

Cley Hill-1Ons bewustzijn verlegt zich van lineair naar circulair. Dit betekent dat we bewust op zoek gaan naar verbinding met elkaar en gebruik maken van elkaars kwaliteiten en mogelijkheden.
Alles en iedereen is met elkaar verbonden in Eenheid. Samen hebben we de beschikking over een ongekend potentieel. Dit plaatst ons wellicht voor nieuwe uitdagingen. Hoe gaan we daarmee om en hoe kunnen we elkaar daarbij ondersteunen?

Workshop

8434973-bevolking-van-aarde-mensen-ontmoeten-in-een-cirkel-van-de-wereld-op-een-wereld-bol-oostelijk-halfronTijdens de workshop openen we ons voor dit nieuwe bewustzijn. Daarvoor verbinden we ons met de Oerbron en met het Allerhoogste Licht. We vragen onze gidsen, de engelen en de Heren van Licht om ons daarbij te ondersteunen en te begeleiden.
De workshop heeft een praktisch karakter, waarbij ieder zijn/haar eigen inbreng heeft. Tevens leren we hoe we dit kunnen gebruiken in het leven van alledag.

 


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.