NES miHealth

NES-MiHealth – Herstelt de natuurlijke,
optimale staat van het lichaam

Onze gezondheid en welzijn vertrouwt op het goed functioneren van de energievelden in ons lichaam. Dit is afhankelijk van een natuurlijke stroom van energie en informatie in het lichaamsveld. Stress, verwondingen, ouderdom of ‘ziekte’ kunnen het optimaal energetisch functioneren van het lichaamsveld in de weg staan door de stroom van energie te verstoren en daardoor een blokkade veroorzaken in het natuurlijke ritme van informatie. Dit zet een rem op het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

De NES miHealth is ontworpen om balans te creëren tussen informatie- en energievelden van het lichaam zodat het in staat is zelf zijn optimale staat van gezondheid te behouden. Het helpt om geïdentificeerde energieblokkades op te lossen en tegelijkertijd het lichaam te herinneren aan zijn coherente staat, dus het bevordert het lichaams inherente (eigen) genezingsvermogen en stimuleert het optimaal welzijn.
Het lichaam heeft het natuurlijke vermogen om zichzelf te genezen, maar vergeet dit soms. De NES miHealth herinnert het lichaam hieraan en stuurt informatie naar de probleemgebieden. Het lichaam gebruikt deze informatie om zich te focussen. In de NES miHealth, is voor de allereerste keer in de geschiedenis, de kracht van drie verbazende technologieën in één krachtig, gemakkelijk te gebruiken, met de hand bediend apparaat gecombineerd.

De NES miHealth biedt het synergetische effect van;
– NES Health Informatie-gezondheidszorg
– Bio-electrische stimulatie therapie
Global Scaling

De miHealth kan direct tijdens een Provision Scan worden gebruikt en worden ingesteld op de frequentie die de Scan aangeeft. Het apparaat gebruikt subtiele elektro magnetische velden en bio-elektrostimulatie om het lichaam van informatie te voorzien. Informatie die nodig is om het naar zijn natuurlijke staat van welzijn terug te laten keren – de staat van waaruit herstel begint.
Bij balansverstoringen biedt de miHealth uitkomst om deze snel te herstellen.

Lees meer over NES Health en de NES Provision Scan


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.