Workshop – Leven vanuit je Hoger Zelf

Hoger Zelf

imagesHet Hoger Zelf is dat deel van onze ziel dat niet in het lichaam aanwezig is. Het is de plek waar we vandaan komen en ook weer naar terugkeren als we dit lichaam achter ons laten. Het is 99% van ons wezen, wij zijn maar voor 1% hier op Aarde.
Licht, Liefde, Mededogen, Vertrouwen en Moed zijn kwaliteiten van ons Hoger Zelf.

 

Bewustzijnslichamen

lichamenOns Hoger Zelf vraagt ons om objectief naar ons leven te kijken, in plaats van dingen te interpreteren vanuit ons denken en/of emoties.  Wij kunnen ons Hoger Zelf vragen om ons de moed te geven om op te komen voor onze waarheid en ons te helpen om moeilijke situaties bij de kern aan te pakken.
Het is voor onze ziel heel lang niet veilig geweest om haar ware gezicht te laten zien. Onze mentale en emotionele lichamen zijn vele eeuwen aan de macht geweest om ons onze karmische lessen te leren.
In deze tijd hebben wij de Vrijheid en de keuze om de verbinding met ons Hoger Zelf weer te herstellen.

Goddelijke Zelf

2.4.58 BAfstemming op ons Hoger Zelf zorgt voor een permanente bewuste verbinding, het is onze steun en toeverlaat. Het is een stap naar nog hogere sferen en nog grotere mogelijkheden: het Goddelijke Zelf of Ik Ben.
Dit is de spirituele en energetische kern in iedere mens. Het is letterlijk en figuurlijk een uniek zaad van Goddelijk Licht, een Goddelijke Vonk. Wanneer ons Goddelijk Zelf ontwaakt, ontdekken wij dat ons fysieke lichaam gecodeerd wordt door Licht- en Klankfrequenties. Het zijn de Goddelijke codes in ons DNA, de inwonende Lichtkracht in elk orgaan van ons lichaam. Wij zijn Lichtwezens!
Tijdens de workshop laten we deze frequenties tot leven komen.

 

 

 


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.