Geboorte Engelen

Wat is hun boodschap voor jou?

3 Geboorte Engelen

angelicblessing2“Ergens in de tijd was er een Zieltje, dat tegen God zei: ‘Ik weet wie ik ben!’ God zei: ‘Dat is heel mooi. Wie ben je dan?’ En het Zieltje riep: ‘Ik ben het Licht!’ God glimlachte breed en zei: ‘Dat klopt. Jij bent het Licht.'”
Uit: “Een Gesprekje met God” Neale Donald Walsch

Volgens de Engelenleer is ieder mens door de dag en het uur van zijn/haar geboorte specifiek verbonden met 3 van de 72 Engelen van de Kabbala. Ieder mens heeft vanuit de kosmos 3 Engelen toegewezen gekregen, die zijn aangepast aan zijn/haar bewustzijnsniveau en levensplan hier op Aarde. Zij werken op 3 niveaus: het lichaam – de ziel – de geest.

 images-20Lichaam – Ziel – Geest

De 1ste Engel werkt primair op het materiële vlak.
De 2e Engel begeleidt en inspireert bij alle gevoelsmatige problemen of uitdadingen. Dus op het psychische ofwel het ziele vlak.
De 3e Engel helpt op het geestelijke vlak en ondersteunt bij het uitvoeren van de levensopdracht.

Kabbala

Tree of LifeDe Kabbala leert je dat er een verbinding is tussen de geestelijke werelden en alles dat bestaat op onze Aarde. Deze verbinding komt tot stand door de bemiddeling van 72 engelen. Deze 72 engelen zijn niet alleen bemiddelaars tussen God en de mens, maar belichamen ook 72 verschillende aspecten of kwaliteiten van God.

Elk van de 72 Engelen heeft een specifiek deel van de Goddelijke scheppingskracht in zich. Hun taak is de mens bij te staan en deze eigenschappen, stap voor stap, in zijn spirituele evolutionaire gang bewust en vrij te maken.

 

DNA

Human-dnaMet de geboortehoroscoop kan worden bepaald welke Engelenkrachten specifiek bij iemand horen. De kracht van de Engelenleer ligt vooral in het dagelijkse gebruik. Door je af te stemmen op de Engelen, laat je de kracht in je resoneren waar de Engel voor staat. Door hun namen te chanten verbinden we ons opnieuw met de Bron en bouwen we ons Lichtlichaam op. Daardoor verandert ons DNA.


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.