Nieuwe tijd

De mens aan het begin van een nieuw tijdperk

In 2013 staan wij aan aan het begin van een nieuw tijdperk. Ons bewustzijn verlegt zich van lineair naar circulair. Dit betekent dat we bewust op zoek gaan naar verbinding met elkaar en gebruik maken van elkaars kwaliteiten en mogelijkheden. Alles en iedereen is met elkaar verbonden in Eenheid. Samen hebben we de beschikking over een ongekend potentieel.

Onder invloed van Descartes, Newton en Darwin is er driehonderd jaar geleden een splitsing ontstaan tussen materie en spiritualiteit.  De wetenschap heeft zich toen bevrijd van het juk van de traditionele religie en ons huidige wetenschappelijke denken is daar nog steeds op gebaseerd. Iets wat niet gemeten of waargenomen kan worden bestaat niet.
Gelukkig zijn oude esoterische leringen bewaard gebleven in spirituele tradities zoals de oude Vedische geschriften, de joodse Kabbala en in geheime Gnostische geschriften.

De nieuwe mens

Tegenwoordig leggen pioniers in de moderne wetenschap weer een verband tussen wetenschap en spiritualiteit. In de kwantumfysica heeft men ontdekt dat het menselijke bewustzijn invloed heeft op de fysieke realiteit. De onzichtbare wereld komt zo weer binnen het bereik van ons menselijke bewustzijn. Deze nieuwe wetenschappelijke visie komt in een tijd waarin we wanhopig op zoek zijn naar nieuwe antwoorden om de problemen waar we voor staan de baas te blijven. De mensheid staat op een kruispunt. Door een ster op aarde te worden, verbinden we ons weer met onze Bron en met de kennis die daar bij hoort!

Zonnestelsel

Ons gehele zonnestelsel gaat momenteel door gigantische energetische veranderingen heen. Wij worden daarbij onvoorwaardelijk ondersteund door engelen- en Heren van Licht uit de galactische werelden. Zij verzekeren ons, dat de transformatie naar de nieuwe ‘Gouden Tijd’,  in vrede en in veiligheid zal verlopen. Wij zijn op weg naar een wereld van Liefde, Licht, Vrede en Vreugde. Op weg naar de geboorte van een nieuw bewustzijn van de mensheid.


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.