Irene Jonkers

Irene Jonkers en het Baken van Licht

De onzichtbare wereld, heeft mij altijd gefascineerd. Tijdens mijn Biologiestudie was het met name de wereld van de cellen en van het DNA die me aantrok.
Nadat ik was afgestudeerd met Hoofdvak Microbiologie en de Bijvakken Toxicologie en Didactiek ben ik in 1970 les gaan geven op de HAVO en het VWO. Dit heb ik 15 jaar met veel plezier gedaan. In die tijd stonden milieuvervuiling, DNA, genetische manipulatie, en alternatieve geneeswijzen erg in de belangstelling. Door mijn kennis van het DNA en de toxicologie werd daar op school en tijdens de lessen veel over gediscussieerd.
Sindsdien zijn Bewustzijn en Zingeving voor mij steeds belangrijker geworden. Dit is een reis die nooit ophoudt en waarbij zich steeds nieuwe horizonten en uitdagingen voordoen.

In de jaren tachtig heb ik mij omgeschoold tot  natuurgeneeskundig psychotherapeut en kinesiologe. Vanaf 1987 heb ik een eigen praktijk als therapeut, leraar en coach. Daarbij ondersteun ik de totale mens, op het niveau van lichaam, ziel én geest. Tijdens dit werk werd de spirituele wereld voor mij steeds belangrijker.

Daarom ben ik vanaf 1993 gaan reizen naar krachtplaatsen op de Aarde. Daar heb ik contact gemaakt met mijn innerlijke vlam: Yodflame en het Baken van Licht in mezelf. Dit is sindsdien de leidraad in mijn leven.
In die tijd kwam Het Boek van Kennis: The Keys of Enoch® van Dr. J.J. Hurtak op mijn pad. Jarenlange studie aan The Academy for Future Science heeft mij inzicht gegeven in de wijsheid van oude culturen, de kwantumfysica en het Overzelf-Lichaam. Het heeft mij de eenheid en samenhang laten zien tussen wetenschap, mystiek en spiritualiteit.

Deze kennis gebruik ik nu tijdens mijn consulten, workshops en lezingen. Ik begeleid mensen bij het ontdekken van hun eigen essentie, hun eigen Baken van Licht, en hun bijdrage aan de wereld. Het tot leven wekken van deze essentie is mijn doel.

 


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.