Reconnective Healing®

Reconnective Healing – Maakt gebruik van
de nieuwe frequenties

 

Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.
Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam, ziel en geest kunnen helen. Het brengt balans en heelheid op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Reconnective Healing is geen behandeling of therapie en is veel meer dan alleen maar symptomen bestrijden. Het is een vorm van heling die een verbinding tot stand brengt tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Als resultaat van deze verbinding en verkregen balans, ontvouwen zich vaak fysieke genezingen.

Reconnective Healing is geen energie werk. Het is een al omvattende, brede bandwijdte van energie + licht + informatie. Deze frequenties werken op kwantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel. In tegenstelling tot de tot nu toe bekende energie healing technieken worden de Reconnective Healing frequenties sterker en zetten zij meer uit als de afstand groter wordt. Deze frequenties zijn aanzienlijk beter waarneembaar, strekken zich verder uit en veroorzaken meer dramatische resultaten.
Tijdens Reconnective Healing (1 – 3 sessies) lig je gekleed op een behandeltafel en word je niet aangeraakt. Je hoeft niets te doen, slechts je ogen te sluiten en je open te stellen en datgene toe te laten wat zich aandient.

Lees meer over The Reconnection


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.