Einde van de Mayakalender

Het einde van de Mayakalender en wat nu?

Levensboom

Op 21 december 2012 verwachtten de Maya’s niets minder dan de wedergeboorte van de wereld. Het begin van een nieuw tijdperk. Het lijkt erop dat zij gelijk krijgen, de wereld staat op een kruispunt. Oude systemen worden afgebroken en een nieuw bewustzijn dient zich aan.
De Maya’s en veel andere oude culturen en tradities erkennen dat de Levensboom de centrale as is van het bewustzijn. De Levensboom is een bewustzijnsveld, een kwantumveld van hologrammen, die op verschillende niveaus in de Kosmos met elkaar resoneren. Zo boven, zo beneden……

Volgens Carl Johann Calleman is het centriool de Levensboom in onze cellen. Dit is een celorganel waarvan de elektronenmicroscopische bouw overeenkomt met de numerologie van de Mayakalender: de Negen Onderwerelden, die elk uit Dertien Hemelen bestaan en de Tzolkin. Het centriool belichaamt hiermee het kosmisch bewustzijn van de Maya’s in ons fysieke lichaam.
Omdat alles met elkaar verstrengeld is, staat de Levensboom in ons lichaam in directe verbinding met de Kosmische Levensboom, Hunab-Ku. Zo hebben wij toegang tot de hogere bewustzijnsniveaus. Velen van ons ervaren dit al.

De tijd is nu rijp voor een collectieve versnelling van het menselijk bewustzijn. We worden geroepen om in onze kracht te gaan staan. Ons Overzelf-Lichaam wil ontwaken. Dit is een hoger Lichtlichaam dat al vóór de incarnatie bestond. Dit betekent dat we voordat wij op aarde kwamen verbonden waren met een groter universeel bewustzijn van Licht, Liefde, Mededogen en Vrede.
Als we hier bewust voor kiezen aanvaarden we onze levensopdracht. Wat is jóuw bijdrage aan het grote geheel?


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.