Coaching

Coaching – Op weg naar de nieuwe tijd

We staan aan de vooravond van een Nieuwe Tijd, een nieuwe toekomst staat voor de deur. Een toekomst waar we ons op een nieuwe manier op moeten voorbereiden. De wereld is in beweging, in chaos. Er worden op alle niveaus nieuwe keuzes gemaakt. Ook in ons persoonlijke leven moeten wij nieuwe keuzes maken. Er wordt van ons gevraagd om in onze kracht te gaan staan, juist op het moment wanneer het leven anders verloopt dan wij verwachten en hopen. Hoe gaan we dan om met onze angst? Kiezen we voor het bekende, met het risico dat we vastlopen, of durven we een stap te zetten in het onbekende, het onvoorspelbare. Dat kan alleen wanneer we contact maken met onze essentie, ons innerlijke licht.

Door tegenslagen en onverwachte pijnlijke gebeurtenissen komen oude wonden in ons tot leven. Dat kan fysiek zijn, met als gevolg dat er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Maar we blokkeren dan ook vaak emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel. In dergelijke situaties worden onze keuzes bepaalt door ons bewustzijn van deze oude wonden en hoe wij hier mee omgaan. Zijn wij in staat en willen wij werkelijk onze oude ervaringen en negatieve overtuigingen omzetten in positieve uitdagingen? Kunnen wij als een soort neutrale toeschouwer kijken naar wat ons overkomt? Als dat lukt zijn we in staat om onze oude patronen te herkennen en ons eruit te bevrijden.

Tegenwoordig is het mogelijk om op een snelle, liefdevolle manier deze oude ‘herinneringen en overtuigingen’ te corrigeren en te veranderen. We leren om ons hart open te houden, ook wanneer de spanning door ons lichaam giert. Maar we leren vooral om ons met elkaar te verbinden, zodat we een gevoel krijgen van ‘samen’, niet meer alleen. Dat is de energie van de nieuwe tijd. Ons bewustzijn verandert van lineair naar circulair. Van alleen naar samen, van afgescheiden naar verbonden, van angst naar liefde en vertrouwen. Er is sprake van een evolutieproces, de evolutie van ons bewustzijn.

Tijdens mijn consulten en in mijn workshops begeleid ik je in dit proces. Dit is het werk dat ik al vele jaren doe en waar ik al veel mensen mee heb geholpen. Jij bent degene die bepaalt wat er gebeurt. Nadat jouw onderbewuste patronen en overtuigingen, die geheeld mogen worden, zijn geïntegreerd, kun je in het hier en nu stap voor stap nieuwe keuzes maken. Jouw innerlijke wereld is dan veranderd en er komt nieuwe inspiratie van binnen uit. Jouw omgeving gaat jouw kracht zien en goed voorbeeld doet goed volgen. Mensen hebben behoefte aan positiviteit en groei. Durf je het aan? Kun je het zien als een uitdaging? Een stap vooruit in de evolutie van de mensheid? Op weg naar een nieuwe wereld, een wereld van liefde, vrede, mededogen, licht en kracht. Samen niet meer alleen.

Consulten

Tijdens een consult gebruik ik spiertesten, mijn intuïtie en mijn levenservaring. Samen bepalen we welke werkvorm voor jou het meest passend is op dat moment. Mijn inzicht in oude en nieuwe kennis verbind ik met het mededogen, dat ik door mijn eigen levenservaringen heb ontwikkeld. Wat heb jij nodig om een ster op aarde te worden, om een mens van Licht te zijn en zo bij te dragen aan de bewustzijnsgroei op Moeder Aarde? Zo verbinden we de bewustzijnsveranderingen op de Aarde met onze eigen individuele reis.

Workshops

Elke workshop heeft een eigen thema. Ongeacht het thema gaat het altijd om het herstel van de verbinding met onze Oerbron en het allerhoogste Licht. Van daar uit kunnen we onze eigen bijdrage leveren aan de wereld waarin we leven. Tijdens de workshop zien en herkennen we elkaars kracht en kwaliteiten. Er ontstaat een groepsenergie die sterker is dat de som van ons allen samen. Dat betekent dat we kracht putten uit een collectief veld dat groter is dan wij samen. Daarin herkennen wij elkaar en zo wordt iedereen individueel ondersteunt door de kracht van de groep.

Lopende workshops zijn:
Leven vanuit je Hoger Zelf
De mens aan het begin van een nieuw tijdperk

Lezingen

IMG_2149Mijn lezingen gaan altijd over het herstel van de verbinding met onze Oerbron en het allehoogste Licht. Ik tune daarbij in op actuele thema’s, die ik in een groter verband plaats. Zo combineer ik mijn kennis met mijn levenservaring. Het zijn geen statische lezingen, elke lezing is anders afhankelijk van de omstandigheden. Mijn doel is om hiermee in een kortere tijd een groter publiek te bereiken.

Actuele lezingen zijn:
De kracht van gezonde overtuigingen
Een nieuw begin in deze woelige tijd

Website

Op deze website kun je veel lezen over mijzelf, mijn werkwijze, mijn achtergrond en mijn kijk op de wereld. Ga maar grasduinen. Als er iets is dat je aanspreekt, nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen voor een gesprek.

 


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.