• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide6
  • Slide7

Straling – Floww® Health Technology

“Floww gelooft dat iedereen gezond en vitaal kan leven met de straling om zich heen. En daar werken wij aan.”

Het gezondheidsgeheim van de 21ste eeuw:

imagesGaat u al bewust om met straling? Straling kan positief gebruikt worden voor

  • Meer rust
  • Minder stress
  • Beter slapen

Floww® Health Technology bestrijdt deze straling niet, maar zet de schadelijke straling om in een lichaamsvriendelijk Floww Veld, een veld van natuurlijke biologische frequenties. Het Floww Veld versterkt het zelfgenezend vermogen en voorkomt de verstoring van de celcommunicatie. Het principe van Floww is: Straling niet bestrijden, maar gebruiken voor vitaliteit. Het is te vergelijken met radiogolven die worden omgezet in geluid.

Weet ú hoeveel straling u in huis heeft?

Over straling

Floww afbeelding stralingJe ziet het niet, ruikt het niet en proeft het niet maar straling is overal. Wanneer u mobiel belt, internet, televisie kijkt, de babyfoon gebruikt of eten in de magnetron verwarmt. Zelfs wanneer u slaapt wordt u omringt door straling afkomstig van wifi, elektrische apparaten en nachtelijke mobiele communicatie. Onderzoeken tonen aan dat dit negatieve effecten kan hebben op onze gezondheid. Instanties als de Wereldgezondheidsorganisatie en Raad van Europa adviseren dan ook mensen om bewust met straling om te gaan.

 Stralingsbronnen in woning

Stralingsbronnen-in-huis-homepageMet name in onze woningen zorgt een opeenstapeling van apparaten zoals tablets, computers, de draadloze huistelefoon, maar ook de babyfoon, wekkerradio, magnetron en slimme meter, dat we continu aan straling worden blootgesteld. Vierentwintig uur per dag, 365 dagen per jaar.

Uit onderzoeken blijkt dat al die stralingsbronnen van invloed kunnen zijn op ons welzijn met niet te verklaren klachten als slaapproblemen, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, concentratie-problemen, oorsuizen en hyperactiviteit. Uw woning kan dus ongemerkt een stressvolle omgeving zijn.

Stralingsanalyse Woning

SAW-tekening-1-599x444Een beproefde methode om bewust met straling om te gaan is een ‘Stralingsanalyse’ van uw woning.

Bij een ‘Stralingsanalyse woning’ meet een professionele Floww stralingsbioloog met wetenschappelijk, technische meetapparatuur wat de stralingsbronnen zijn, hoeveel straling ze afgeven en vergelijkt deze met de voorzorgs- en standaardnormen. Tevens krijgt u inzicht in hoeveel straling er van omringende woningen, gebouwen en zendmasten uw huis binnenkomt.

De stralingsbioloog geeft tijdens de meting praktische tips hoe u zelf eenvoudig de straling in huis kunt verminderen. Ook krijgt u advies hoe u de aanwezige straling positief kunt gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een slimme technologie de aanwezige straling om te zetten in frequenties die van oorsprong voorkomen in de natuur.

Bewust omgaan met straling begint dus met een ‘’Stralingsanalyse’’ van uw woning. Voor meer rust, minder stress en beter slapen.

Vraag bij het Baken van Licht aan Irene Jonkers naar het gratis Floww informatiepakket ‘Bewust omgaan met straling’ met tips, adviezen en persoonlijke ervaringen.

Floww® Health Technology

imagesFloww® Health Technology bestaat uit een complete productlijn met één doel: gezond en vitaal leven met de straling. Floww® combineert techniek met gezondheid en kan ook ‘gezondheid’ in de bestaande technologie integreren. Floww® producten zijn innovatieve technologische producten, verkrijgbaar voor op de mobiele telefoon, of in een gemakkelijk, klein zakformaat voor onderweg, maar ook voor plaatsing in huis of op kantoor.

homeFloww®

home-599x444De homeFloww®-set voor een natuurlijke stralingsomgeving in huis. Een uitgebalanceerd systeem van vijf onderdelen die op specifieke plekken in huis worden geplaatst.

De homeFloww®-set is ontwikkeld om bij te dragen aan het behoud van de natuurlijke energie van mensen, dieren en planten in stralingsbelaste woningen. Floww® Health Technology bestrijdt niet de aanwezige straling, maar maakt er gebruik van. De straling wordt als het ware getransformeerd, omgevormd. Een Floww-product bestaat uit een circuit van kleine elektronische onderdelen. Floww® Health Technology reageert op straling afkomstig van een of meerdere stralingsbronnen, zoals een mobiele telefoon, draadloze DECT telefoon of een UMTS-zendmast.

De Floww-producten gaan met de straling mee resoneren en de straling wordt omgevormd in een natuurlijke, lichaamseigen frequentie. Hierdoor creëren de producten een subtiel, eigen veld dat ‘gevoed’ wordt door stralingsbronnen. Dit veld noemen wij een ‘Floww® Veld’.

De homeFloww®-set heeft in beginsel een bereik van ten minste 1.000 m3.

mobileFloww®

mobile-584x444De mobileFloww® voor positieve energie van uw mobiele telefoon. U plaatst de mobileFloww® eenvoudig op de achterzijde van een mobiele en draadloze telefoon voor een natuurlijk stralingsveld rondom de telefoon.

De mobileFloww® werkt als een transformator en zet elektromagnetische straling om in een veld van natuurlijke, lichaamseigen frequenties, het zogenoemde Floww® Veld. De energie die hier voor nodig is, wordt geleverd door de mobiele telefoon zelf: des te meer straling, des te krachtiger de werking van mobileFloww®. Het Floww® Veld heeft een bereik van 50 centimeter rondom de mobiele telefoon. Gebruikers geven aan het bellen met de mobileFloww® aangenamer te vinden en als minder stressvol te ervaren.

De mobileFloww® kan ook op de DECT-telefoon worden geplakt, ook hierop zo dicht mogelijk bij de antenne die het signaal van het basisstation ontvangt.

personalFloww®

Heer-met-personalFloww-high-res-597x444De personalFloww® vormt een natuurlijk stralingsveld rondom uzelf, waar u ook gaat of staat. U draagt de personalFloww® dicht op of bij het lichaam, bijvoorbeeld in uw broekzak, tas, colbert of onder het hoofdkussen.

Floww® Health Technology heeft speciaal voor ‘onderweg’ de personalFloww® ontwikkeld. Deze vormt een gezonde en natuurlijke omgeving rondom uzelf, waar u ook gaat of staat.

Het apparaatje werkt als een transformator en zet elektromagnetische straling om in natuurlijke, lichaamseigen frequenties, het zogenoemde Floww® Veld. Gebruikers geven aan in dit veld meer rust en vitaliteit te ervaren. De energie die nodig is om dit veld te vormen, wordt geleverd door de in de omgeving aanwezige straling: des te meer straling, des te krachtiger het Floww® Veld. ’s Nachts kunt u het apparaat op het nachtkastje zetten of onder uw hoofdkussen leggen.

De personalFloww® wordt geleverd in twee maten: small en medium. De medium-uitvoering is krachtiger dan de small-uitvoering en is meer geschikt voor mannen en jongens vanaf 12 jaar. De small-uitvoering is bedoeld voor vrouwen en kinderen tot 12 jaar.

screenFloww®

screenflowDe screenFloww® voor gebruik bij uw computer, laptop, tablet, smartphone en televisie. U zet de screenFloww® binnen 10 centimeter voor het beeldscherm waardoor een natuurlijk stralingsveld ontstaat rondom het scherm.

Gebruikers van de screenFloww® ervaren meer rust en vitaliteit als ze achter hun computer, laptop of tablet zitten. Het apparaat, dat binnen een straal van 20 cm van het beeldscherm moet worden geplaatst, werkt als een transformator en zet elektromagnetische straling om in een veld van natuurlijke, lichaamseigen frequenties, het zogenoemde Floww® Veld. De energie die hier voor nodig is, wordt geleverd door de in de omgeving aanwezige straling: des te meer straling, des te krachtiger de werking van screenFloww®. Het veld van natuurlijke, lichaamseigen frequenties dat rondom het beeldscherm wordt gevormd heeft een straal van ongeveer een meter.

De screenFloww® is een belangrijke aanvulling op de homeFloww®-set en de personalFloww® omdat mensen doorgaans langere tijd achtereen met hun computer en tablet doorbrengen en de afstand tussen stralingsbron en gebruiker klein is.