Zonnestelsel

Ons gehele zonnestelsel gaat momenteel door gigantische energetische veranderingen heen.
Wij worden daarbij onvoorwaardelijk ondersteund door engelen- en Heren van Licht uit de galactische werelden. Zij verzekeren ons, dat de transformatie naar de nieuwe ‘Gouden Tijd’, in vrede en in veiligheid zal verlopen. Wij zijn op weg naar een wereld van Liefde, Licht, Vrede en Vreugde. Op weg naar de geboorte van een nieuw bewustzijn van de mensheid.

 

Circulair Bewustzijn

Ons bewustzijn verlegt zich in deze tijd van lineair naar circulair. Dit betekent dat we bewust op zoek gaan naar verbinding met elkaar en gebruik gaan maken van elkaars kwaliteiten en mogelijkheden.
Alles en iedereen is met elkaar verbonden in Eenheid. Samen hebben we de beschikking over een ongekend potentieel. Dit plaatst ons wellicht voor nieuwe uitdagingen. Hoe gaan we daarmee om en hoe kunnen we elkaar daarbij ondersteunen?

Workshop

Tijdens de workshop openen we ons voor dit nieuwe bewustzijn. Daarvoor verbinden we ons met de Oerbron en met het Allerhoogste Licht. We vragen onze gidsen, de engelen en de Heren van Licht om ons daarbij te ondersteunen en te begeleiden.

De workshop heeft een praktisch karakter, waarbij ieder zijn/haar eigen inbreng heeft. Tevens leren we hoe we dit kunnen gebruiken in het leven van alledag.

Centrum Al Nour

Blekerstaat 17
9718EA Groningen

Vrijdagavond van 20.00-22.00 uur.
Data: 18 jan, 15 febr, 15 mrt, 19 apr, 17 mei en 21 juni.
Prijs: € 90,–  voor 6x  + € 15.– materiaalkosten
Telefoon: 0595 42 45 81 / 06 811 68 572
Mail: info@bakenvanlicht.nl

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *