02 apr 2013
april 2, 2013

NES-Health Totaal Concept

0 reacties

Loop je steeds tegen dezelfde klachten aan?
Wil je snel weten wat de OORZAAK is?
Wil je dat er meteen gewerkt wordt aan de OPLOSSING?

NES-Health Therapie vindt de OORZAAK van de klachten.

Door analyse en advies wordt er meteen aan de OPLOSSING gewerkt!NES Health therapie-1

OORZAAK

Door het maken van een ProVision scan van het Menselijke Lichaamsveld wordt er een analyse van blokkades en/of verstoringen zichtbaar. De scan geeft meteen advies hoe het Lichaamsveld gecorrigeerd kan worden.

OPLOSSING

Het werken aan de oplossing van de klachten gebeurt tijdens het consult met de NES miHealth. De miHealth helpt bij het behandelen van acute klachten en zorgt voor ontspanning.
Door de integratie van de Scan en het werken met de miHealth krijg je tijdens het consult een ‘kickstart’ voor een meer effectieve voortzetting van de behandeling thuis met NES Infoceuticals en/of NEStritions.

NES ProVision – in 15 seconden 145 metingen!

NES ProVision maakt een complete scan van je lichaam, zonder dat dit belastend is voor je gezondheid. Het is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie en energie verliest. Zo wordt een compleet inzicht verkregen van zowel de geestelijke als de lichamelijke gesteldheid van dat moment. Door deze gegevens te analyseren kan er een gerichte effectieve behandelmethode worden toegepast.

nesmihealthNES-MiHealth

De miHealth kan direct worden ingesteld op de frequentie die de Scan aangeeft. Het apparaat gebruikt subtiele elektro-magnetische velden en bio-elektrostimulatie om het lichaam van informatie te voorzien. Informatie die nodig is om het naar zijn natuurlijke staat van welzijn terug te laten keren – de staat van waaruit herstel begint. Bij balansverstoringen biedt de miHealth uitkomst om deze snel te herstellen.

Infoceuticals kopieNES Infoceuticals

Corrigeren verstoringen in het Human Body Field. De Infoceuticals van NES Health zijn natuurlijke remedies, die met energie en informatie zijn ‘ingeprint’. Bovendien stimuleren ze het zelfhelend vermogen van het lichaam, zodat dit beter met stressfactoren om kan gaan. Dit in tegenstelling tot kruiden, (voedings)supplementen en geneesmiddelen, die alleen chemische informatie aan het lichaam verstrekken.

NEStrition

Dit zijn supplementen die ingeprint zijn met de NES technologie. De supplementen bevatten kruiden, voedingsstoffen en enzymen. De NES bio-informatie verwijdert energieblokkades en zorgt voor een betere opname en werking. Hierdoor worden de voedingsstoffen direct naar de plekken in het lichaam gebracht waar ze nodig zijn en maakt het lichaam op een zeer efficiënte manier gebruik van deze stoffen.

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *