24 sep 2013
september 24, 2013

Straling het nieuwe Asbest?

0 reacties

Leven in harmonie met straling………………………… HET KAN

Floww afbeelding stralingMobiele telefoons, laptops, elektrische apparaten, iedereen gebruikt ze en stelt zichzelf daarmee bloot aan de straling die deze apparaten en zendmasten afgeven. Hayo Bol vertelt op 14 oktober over de gevaren en oplossingen.

Straling is het nieuwe asbest, de gevolgen worden pas jaren later duidelijk. Maar waar je asbest gemakkelijk kunt verwijderen, kun je niet om straling heen. “Al één op de drie mensen zijn met straling belast, ook al hebben de meesten dat nog niet in de gaten” aldus natuurgeneeskundig therapeut Hayo Bol. “Voorlichting en bewustwording zijn daarom belangrijk. Als in de gebruiksaanwijzing van een mobiele telefoon staat dat je het ding minimaal 5 cm bij je oor vandaan moet houden, dan kun je mij niet wijsmaken dat het goed is om een mobieltje steevast in de broekzak of erger, in de borstzak te dragen.”

Wereld Gezondheidsorganisatie

cellphoneDe gevolgen van straling liegen er namelijk niet om. De Wereld Gezondheidsorganisatie stelde in mei 2011 dat mobiel bellen mogelijk kankerverwekkend is. In de praktijk van Dhr. Bol komen regelmatig mensen die overgevoelig zijn geworden voor straling. Straling verstoort de cel communicatie en is ondermijnend voor het immuunsysteem. Er ontstaan vervolgens meestal ‘vage’ moeilijk te herleiden klachten als vermoeidheid, hoge bloeddruk, slecht slapen, verminderde  concentratie  en hoofdpijn. Het uit zich vaak op de zwakke plek van de mens.

Stralingsbelasting

UnknownJe ziet vaak dat mensen met klachten gerelateerd aan straling vastlopen in de reguliere gezondheidszorg. Ook kinderen ondervinden veel hinder van straling. Het maakt hen drukker en ze kunnen zich moeilijker concentreren. Des te zorgwekkender is het dat steeds meer scholen overstappen op digitale schoolborden en draadloze netwerken. Mensen kunnen zelf de belasting door elektriciteit, Dect telefonie en GSM netwerken verminderen, door zo min mogelijk apparaten in de slaapkamer te hebben. Een mobieltje onder je kussen of naast je hoofd op het nachtkastje zou met klem moeten worden afgeraden. Als je slaapt ben je gevoeliger en deze apparaten (ook de wekkerradio!) houden je uit de diepe slaap die het lichaam echt nodig heeft.

Floww Health Technology

Floww folderDe lezing is enerzijds bedoeld als voorlichting en anderzijds is het goed om te weten dat er een oplossing is namelijk door Hightech apparatuur die straling onschadelijk maakt. “Na uitgebreid persoonlijk onderzoek en door te testen bij mijn cliënten kwam ik in aanraking met het bedrijf Floww International.  Die hebben een sluitende oplossing door het zogenaamde Floww veld, dat door deze apparatuur ontstaat. Het Floww veld zet elektrische straling om in een cel vriendelijk veld dat een versterkend effect heeft op het lichaam”. Aldus dhr. Bol. Onafhankelijke bouwbiologen kunnen een huis doormeten op straling en exact aangeven wat de meest belaste plekken zijn. Zo kan er ook getest worden bij mensen of iemand met straling belast is en voor welke straling dat dan is.
Er kan dan een oplossing op maat worden worden gegeven. De belasting wordt dan uit het lichaam verwijderd en de persoon plus zijn huis wordt weer straling gemaakt. Voor de volledigheid kan gezegd worden dat hierdoor vele klachten verbetering geven en dat bestaande (reguliere) behandelingen beter aanslaan.

Mensen kunnen zich laten testen om te kijken of ze belast zijn met straling. Maar preventie is het belangrijkste.

Kom naar de lezing dan weet je meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *