Open avond NES Health

NES Health optimaliseert uw energieniveau en zelfherstellend vermogen

Heb je weinig energie en vitaliteit?
Wil je beter met stress omgaan?
Heb je behoefte aan coaching en ondersteuning?

 

Uitnodiging voor een demonstratie

Ons lichaam en onze geest hebben van nature een ongekende veerkracht, een onvoorstelbaar vermogen tot zelfherstel. Maar wanneer wij ons lichaam teveel belasten kan dit in de loop van de tijd worden verstoord. Je kunt dit proces vergelijken met een computer die overbelast is geraakt.
Het veld dat ons lichaam bestuurt is een informatieveld dat voorbij het celniveau opereert. NES Health noemt dit veld het Menselijke Lichaamsveld. Gezondheid gaat verder dan we ooit voor mogelijk hielden, namelijk voorbij de cellen, de organen en zelfs voorbij het DNA.
Ieder lichaam heeft een verleden dat is belast met fysieke, emotionele en mentale stress. En daarnaast is het ook belast met alle mogelijke gifstoffen. In de loop der jaren stapelt dit zich allemaal op en ontstaan er verstoringen in het lichaamsveld. Deze verstoringen kunnen geleidelijk aan gezondheidsproblemen geven.
Peter Fraser, een vooraanstaande wetenschapper en acupuncturist, heeft de informatie die ons lichaam in een gezonde situatie aanstuurt, in kaart gebracht. NES-Health heeft deze informatie opgeslagen in een apparaat, de miHealth, en in vloeistoffen, de Infoceuticals. Zowel de miHealth als de Infoceuticals optimaliseren het zelfherstellend vermogen van het lichaam: we gaan beter slapen, worden vitaler en kunnen beter omgaan met stress.

Herstel je veerkracht!

Met de NES Provision Scan maak ik in 15 seconden een complete scan van het lichaam. Het is een systeem dat in 145 metingen vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en energie verliest. Het zoekt als het ware naar de zwakke schakel. Tijdens de scan behandel ik het lichaam met de miHealth. Na afloop worden 1 of meerdere Infoceuticals meegegeven als ondersteuning van dit proces.. Een Infoceutical is een wegwijzer voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam, dat nu haar werk zelf weer kan doen. Doorgaans zijn er 3-5 consulten nodig voor een optimaal resultaat.

Coaching

Bewustwording is de eerste stap naar verandering op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daarom maakt Coaching deel uit van een NES Health consult. De NES -Scan en Coaching bieden samen inzichten en creëren ingangen. Een NES Health consult prikkelt de “lichaam-geest connectie” om haar natuurlijke veerkracht te herstellen. Het is een krachtige manier om diepgaande verandering te stimuleren.
In het boek ‘De biologie van de Overtuiging’ toont dr. Bruce Lipton aan, dat overtuigingen de activiteiten op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen.  Met PSYCH-K heb je direct toegang tot het onderbewuste. Dit stelt je in staat om beperkende overtuigingen worden vervangen in positieve bekrachtigingen.

Ook kunt je – waar nodig – je voedingspatroon, lichaamsbeweging en levensomstandigheden onder de loep nemen. Op die manier kun je  de blootstelling aan stress en andere giftige stoffen verminderen.

Open avond:

Baken van Licht
Oude Dijk 72
9956 PD Den Andel

Woensdagavond 30 januari, van 20.00 – 22.00 uur
Opgave verplicht
Telefoon: 0595 42 45 81 / 06 811 68 572
Mail: info@www.bakenvanlicht.nl


Voor informatie, het opgeven voor een workshop of voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: Irene Jonkers Tel. 0595-424581 of 06 811 68 572 of klik hieronder om contact op te nemen.