Maansverduistering van 18 op 19 oktober

Unknown-4Van 18 op 19 oktober was er een gedeeltelijke Maansverduistering. Een Maansverduistering wordt altijd gevolgd door een Zonsverduistering.
Maansverduisteringen zijn krachtige volle manen die je bijsturen op je pad. Ze werken altijd door op het onderbewuste en zijn verbonden met de vrouwelijke energie.
Deze Maansverduistering vraagt ons om oude geloofsovertuigingen los te laten en jezelf te vernieuwen.
Je zou kunnen zeggen dat de Maansverduistering een poort opent, die weer gesloten wordt met de Zonsverduistering.

Samhain

samhainDonderdag 31 oktober is het Samhain – of Halloween. Samhain was het Keltische feest waarmee de zomer werd afgesloten. Het is het begin van het nieuwe jaar. Op deze dag is de sluier tussen leven en dood erg dun en werden de doden, de voorouders, vereerd. Het is een soort open ruimte, een tijd van introspectie, van onderzoek naar je eigen onderbewuste, om te ontdekken wat je in jezelf wilt laten overleven en/of transformeren.

Uranus vierkant Pluto

Unknown-1Vrijdag 1 november staat Uranus voor de 4e keer vierkant Pluto. Deze twee planeten zijn verwikkeld in een titanenstrijd: spanning, verandering, revolutie, de onderste steen komt boven. De afbraak van oude gewoontes maakt nieuwe groeiprocessen mogelijk, zowel persoonlijk als mondiaal. Een heftige tijd, waarbij het zaak is om de rust op te zoeken om naar je Hoger Zelf te luisteren.

Zonsverduistering op zondag 3 november

media_xl_937396Zonsverduisteringen kunnen leiden tot onomkeerbare veranderingen – zowel in jezelf als in de wereld. Ze werken door op het bewuste en zijn verbonden met de mannelijke energie. We kunnen een glimp opvangen van het evenwicht tussen licht en donker, leven en dood, zichtbaar en onzichtbaar, wetenschap en magie…..
Sta stil bij wat je ervaart om 12:47 uur, wat zich in de schaduw bevindt kan zichtbaar worden, een nieuwe energie komt binnen en kan een nieuw thema in je leven inluiden.

Van donderdag tot zondag ….. Inzicht krijgen ….. daar draait het om!!!

Unknown-3

De poort, die geopend werd tijdens de maansverduistering, wordt op zondag weer gesloten.

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *