• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide6
  • Slide7

Anderen over mij


“Een grote inspiratiebron en een dierbare coach”

Op zoek naar bewustzijn, zingeving, balans en gezondheid op alle niveaus, kwam ik begin jaren 90 in aanraking met Irene. Tot op heden kom ik met een zekere regelmaat voor een consult en doe ik mee aan workshops die zij geeft.
Consulten
Vanaf het begin heb ik me thuis gevoeld bij de levensvisie, wijsheid en werkwijze van Irene, die aansluit bij de processen waarin ik me, in de loop van de afgelopen 20 jaar, bevonden heb. Irene is altijd bezig zich nieuwe kennis en methoden eigen te maken, blijft daarbij  ook  zelf volop in ontwikkeling. Voor mij  persoonlijk heeft dat betekend dat ik me, mede door de consulten,  op verschillende bewustzijnslagen en niveaus heb kunnen ontwikkelen en steeds meer in mijn eigen kracht en  in mijn eigen energieveld aan het komen ben. En dat is nodig, voor de tijd waarin we nu leven.  Ik ben dankbaar daarvoor. Het is altijd opnieuw ‘thuiskomen’  als ik weer voor een consult kom.
Workshops
Sinds 2007 volg ik ook workshops bij Irene. Ik ben begonnen met de workshop ‘De weg van de vreedzame Krijger’, ruim een jaar lang. Gevolgd door de workshop ‘ Kabbala/Levensboom’, ook gedurende ruim een jaar en nu sinds bijna twee jaar volg ik achtereenvolgens de workshops ‘Overzelf Lichaam’ en ‘Einde Mayakalender’.
Irene zet een bijzonder veilige en open sfeer neer. Weliswaar verschillen de onderwerpen en de invalshoeken, maar het gaat er altijd om dat we de verbinding met onze Oerbron en het allerhoogste Licht herstellen en van daar uit onze eigen bijdrage kunnen leveren aan de wereld(en) waarin we leven.
Voor mij is Irene een grote inspiratiebron en een dierbare coach. Ze zet mensen in hun kracht.
Carla Kamerling


“Meer rust en balans”

De behandelingen en gesprekken met Irene hebben ons veel opgeleverd. Ze geeft volledige aandacht, is betrouwbaar en veilig. Vooral bij onze dochter (5 jaar) zien we grote veranderingen. Ze heeft meer rust en balans gekregen. Door de behandelingen werden we ons ook meer bewust wat er aan de hand was met haar. We konden haar daardoor op een betere manier in begeleiden, naast de Nes druppels. Ook wij werden ons meer bewust van onszelf en konden daar beter mee omgaan. Al met al hebben de Nes behandelingen, de astrologie en de begeleiding van Irene ons verder geholpen waardoor we meer inzicht, balans en rust hebben kunnen creëren in ons gezin en leven.
Rick, Inge en Tara


“Vele prachtige imaginaire reizen”

“Hartelijk dank, Irene, voor de vele prachtige imaginaire reizen in tijd en ruimte, die ik onder jouw leiding al vele jaren mag maken”.
Marian Evenhuis

 


“Ik ga naar huis met een opgeruimd gevoel”

Eén van Irene (Jonkers)  haar grote kwaliteiten is dat ze enorm goed kan luisteren zonder direct met een oplossing te komen. Op deze manier krijg ik zelf de tijd om te reflecteren en kunnen we samen bepalen hoe we verder gaan. Dat kan dan een NES consult zijn,Psych-K of een astrologisch consult. Het pakt altijd goed uit en ik ga naar huis met een opgeruimd gevoel, klaar om de volgende uitdagingen aan te gaan. Ze is een wijze vrouw die levenservaring koppelt aan kennis.
Nora Knol


“Mooie en bijzondere tijden”

Ik heb verschillende cursussen bij Irene gevolgd waaronder de Kabbala, de Mayacursus en de Krachtplekken van de aarde. Ze is echt op de hoogte van allerlei informatie. Je kunt haar alles vragen en ze weet het. Ik was lang op zoek naar iemand die als een soort leraar voor mij kon zijn en die heb ik gevonden. De lessen zijn interessant en inspirerend.
Ze weet veel over spirituele zaken maar ook over de samenwerking geest/lichaam. Ze heeft veel ervaring met allerlei therapieën en is uit eindelijk bij de NES therapie uitgekomen die volgens haar alles omvat wat ze in het verleden heeft gedaan.
Ik heb zelf ook deze behandeling bij haar gedaan en was verrast wat er uit kwam.
Irene is op allerlei krachtplaatsen van de aarde geweest en heeft de nodige kennis meegenomen. Door haar ben ik met mijn dochter naar Zuid-Engeland geweest waar we mooie en bijzondere tijden hebben beleefd.
Irene is een betrouwbaar, eerlijk en prettig mens. Zij is een ziener met een boodschap.
Thea Vergonet


“Van onschatbare waarde”

Irene Jonkers heb ik al vanaf 1993 leren kennen, toen ik als client haar kinesiologie praktijk bezocht. Wij hebben elkaar vanaf het eerste moment als zielsverwanten herkend en sinds die tijd is er een sterke vriendschapsband ontstaan. Ik heb van heel dichtbij haar reis mogen volgen en alle veranderingen en groei naar waar zij nu staat meegemaakt.
Wat mij raakt in haar persoon en in haar werk, is haar niet aflatende oproep om een mens van Licht te zijn en zo bij te dragen aan de bewustzijnsgroei op Moeder Aarde. Zowel in haar workshops als in individuele consulten verbindt zij een diep inzicht in oude en nieuwe kennis met mededogen, dat zij door haar eigen levenservaringen heeft verworven. Door haar workshops heb ik de bewustzijnsveranderingen op de Aarde kunnen verbinden met mijn eigen individuele reis. De individuele sessies hebben mij altijd op cruciale momenten op die reis ondersteund. Ik ben heel dankbaar voor haar aanwezigheid in mijn leven. Haar helderheid, inzicht, liefde voor de waarheid en warmte zijn van onschatbare waarde voor de mens die ik nu ben.
Wiep Lont

Een dierbare collega, vriendin en reisgenoot”

Irene en ik zijn collega’s. We hebben elkaar in 1992 op een bijzondere manier leren kennen tijdens een cursus Craniosacrale Kinesiologie. Dat was het begin van een lange reis, een reis naar lichaam, ziel en geest, waarin we elkaar steeds beter leerden kennen. In 1993 volgden we samen de opleiding Totaal Balans bij Nora Wulff. Naar aanleiding daarvan wisselden we regelmatig ervaringen uit en ontdekten steeds meer raakvlakken en gelijke interesses. Beiden verdiepten we ons in Egyptian Healing, de Breath of Light (Dolfijnen ademhaling) en in de Keys of Enoch. In 1997 zocht ik Irene op in Engeland, waar we een heel indrukwekkende ervaring hadden voorafgaand aan het ontstaan van een graancirkel. Ook waren we in 1999 samen in Mount Shasta in California. In de loop van de jaren groeide er een mooie vriendschap, die me heel dierbaar is. Na een periode van minder contact, bleek vaak dat we nog steeds op hetzelfde spoor zaten en konden we de draad weer heel gemakkelijk oppakken. Zo bleek in september 2010 dat we ons allebei onafhankelijk van elkaar opgegeven hadden voor een seminar van Bruce Lipton. We zaten naast elkaar en gaven ons naar aanleiding van de lezing meteen op voor een workshop PSYCH-K. Dit bleek uitstekend in te passen in onze werkwijze. Via Irene kwam ik in aanraking met NES. Dat sprak mij zo aan, dat ik er inmiddels ook mee werk in de praktijk. Het is fijn om op deze manier collega’s te zijn. Irene heeft in al die jaren enorm veel kennis en wijsheid vergaard, die de basis vormen voor haar werk. Onze uitwisseling ervaar ik als voedend, ondersteunend en inspirerend. Ik ben heel blij met deze bijzondere vriendschap. Dank je wel Irene!
Titia Claasen